Ziyaret İlkokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Biz, öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikoloji sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz öğrencileri 2011/2012 eğitim yılında voleybol dalında erkeklerde ilçe 2.si olmuşlardır.

Saatler: 08.40 14:20/15:15
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ziyaretilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ZİYARET MAH. ZİYARET SK. ZIYARET ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 8 ALTINÖZÜ / HATAY

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köyümüzün nüfusu 1000 civarındadır.Köyün eski adı Hleyliye´dir.Köye, cami yanında bulunan türbe nedeniyle Ziyaret adı verilmiştir.

Ulaşım Okulumuza ulaşım köy kooperatifine ait minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz Altınözü ilçe merkezine yaklaşık 16,5 km,il merkezine de yaklaşık olarak 35 km mesafededir.